!!! Nákupy nelze dokončit, prodej před Vánoci již ukončen !!!

Hodnocení obchodu

5,0 109 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TF Avatar autora Tereza Filipovská | 2.10.2018
Rychle, stručně , jasne :) skvělá práce ! Spokojenost a kvalita ❤️
ID Avatar autora Ilona Dohnalová | 2.10.2018
Jsou nádherné, už se těším, až si je spolu s přítelem rozbalíme.
L Avatar autora Lenka | 2.10.2018
Uzasne kalhoty. Vyborna komunikace. Rychle dodani.
HD Avatar autora Hana Dvořáková | 26.9.2018
Super kalhoty
L Avatar autora Lenka | 14.9.2018
Rychlost, cena, kvalita, vše ok
M Avatar autora Martina B | 14.9.2018
Softshellove kalhoty jsou naprosto skvěle :) synovi perfektne sedi, libi se mi rychla a vstricna komunikace ores email, pani mi se vsim poradila a pomohla. Kalhoty vyzdobila i navic :) kapsy jsou tak akorat hluboké. Velice rychlé dodání. Uz se tesim na další objednavku. Vsem doporucuji.
RK Avatar autora Radka Košlerová | 29.8.2018
Vše bylo super, jako vždy. Bleskurychlé dodání...
LK Avatar autora Lucie Kindlová | 21.8.2018
maximalni spokojenost, skvela komunikace, rychle dodani
KS Avatar autora Kristýna Silbernaglová | 18.8.2018
Krásné oblečení, holčičky moc rády nosí, rychlé dodání, krásné balení, určitě se dvěma nákupy nekončíme :)
LT Avatar autora Lucie Turanová | 13.8.2018
SUper bomba super!
Avatar autora Jarmila Ženíšková | 13.8.2018
Maximální spokojenost. Rychlé dodání, okamžité reakce na dotazy.
HB Avatar autora Hana Bartova | 10.8.2018
Naprostá spokojenost. Mohu vsem obchod doporucit.
AC Avatar autora Alexandra Chochrunová | 5.8.2018
Skvělý obchod
VP Avatar autora Veronika Pešáková | 2.8.2018
Maximální spokojenost. Rychlá komunikace a dodání. Určitě doporučuji!
PK Avatar autora Petra Kolářová | 20.7.2018
Perfektně usite pumpky a balicek krasne zabaleny i s malým překvapením. Oceňuji českou výrobu s láskou delanou
VB Avatar autora Veronika Brandejsová | 28.6.2018
Maximální spokojenost!!!! Úžasná a rychlá komunikace, zboří přišlo opravdu brzy a krásně zabaleno, kraťásky, jsou boží, hezky odvedená práce. DOPORUČUJI!!!!
TP Avatar autora Tereza Polášková | 26.6.2018
Ano
HO Avatar autora Hana Opltová | 19.6.2018
maximalni spokojenost
IS Avatar autora Iva Sýkorová | 15.6.2018
Zbozi krásné, komunikace bezproblemova...
JS Avatar autora Jana Sůvová | 15.6.2018
Rychlé odeslání, pěkné balení, velká spokojenost :-)

Stránka 4 z 6 , položek celkem: 109

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.   Více informací zde.