Vánoce zvládám doručit pro objednávky do čtvrtka 19.12.

Hodnocení obchodu

5,0 101 hodnocení
Přidat hodnocení
5
101x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora Martina Jáchymková | 8.11.2019
Plecháček vypadá skvěle, jako dárek je výborný.
ZJ Avatar autora Zuzana Jančíková | 3.10.2019
Vstřícná komunikace a rychlé dodání. Za mě super! ZJ :-)
T Avatar autora Tereza | 2.10.2019
Super pristup a rychle dodani!
IH Avatar autora Iveta Havlová | 28.8.2019
Krásné plecháčky, přišly celkem rychle. Jsem z nich moc nadšená, děkuji.
JK Avatar autora Jana Kubáčová | 23.7.2019
Moc! Zboží přišlo prakticky okamžitě a je úžasné! :) Moc děkuji za tak skvělou práci i milý dárek a přeji, ať se Vám daří! :) Janča
MD Avatar autora Monika Davidová | 20.6.2019
Krásné a kvalitní zboží. Děkuji.
MK Avatar autora Markéta Křižáková | 4.6.2019
Jsem moc spokojená
HP Avatar autora Hana Petraturová | 4.6.2019
S nákupem jsem moc spokojená. Gatě pro malého jsou parání! Už jsem doobjendávala druhé a jak poroste, počítám s dalším nákupem u Vás :).Pěkná a kvalitní práce. Náramek taky super, všichni mi ho chválí. Za mě naprostá spokojenost, jen tak dál!
BB Avatar autora Barbora Burdová | 27.5.2019
S kalhotami jsem moc spokojená, doporučuji :-)
EZ Avatar autora Eva Zimáková | 21.5.2019
Musím říct,že kraťásky jsou nádherné,kvalitně ušité,jsem nadšená..Vaše produkty určitě doporučuji!!!Vaše velmi spokojená zákaznice☺
Avatar autora Dana Šenková | 3.5.2019
Objednáno poprvé. Zatím spokojenost.
DC Avatar autora Denisa Catalkaya | 30.4.2019
Jsme spokojeni
PN Avatar autora Petra Nováková | 26.4.2019
Pohodlný střih, kvalitně ušité, doručení s předstihem. Doporučuji.
KM Avatar autora Kristyna Minarikova | 16.4.2019
Krasne kalhoty.
LM Avatar autora Lucie Marková | 15.4.2019
Krásné a propracované softshelky. Skvělá domluva a termín doručení.
EK Avatar autora Eva Kličková | 1.4.2019
Maximální spokojenost, paní Jana funguje na jedničku s hvězdičkou, výborná komunikace, úpravy, řešení detailů, rychlost zaslání a kvalitní ušití. Děkuji!
PS Avatar autora Pavlína Smolková | 29.3.2019
Objednávka již po druhé naprosto v pořádku, kalhoty fungují tak jak mají . Určitě neobjednávám pro své děti naposledy. DOPORUČUJI
VV Avatar autora Veronika Vavřičková | 28.3.2019
Spokojenost, rychlost dodání.. Kalhoty kvalitní..Doporučuji
KM Avatar autora Katka Mišunová | 27.3.2019
Jsem moc spokojena! Kalhoty jsou fantastické, krásně a precizně ušité, dcera si je hned oblíbila! Máme i čepku a tu nám všichni chválí, opět u dcery velmi oblíbená ;-) Dáreček u kalhot velmi potěšil, dcera z toho byla nadšená celý den! Maličkost, ale opravdu potěšila! :-)
Avatar autora Alena Švehlová | 11.3.2019
Kalhoty jsou super, můžu jen doporučit ????

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 101

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.   Více informací zde.