Hodnocení obchodu

5,0 55 hodnocení
Přidat hodnocení
5
55x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.10.2018
Super rychlé dodání a kalhoty skvělé. Doporučuji ????
KB Avatar autora | 18.10.2018
Rychlé dodání, krásné zboží, krásně zabalené, byla jsem nadšena :-)
LH Avatar autora | 15.10.2018
Bleskové dodání, komunikace super, doporučuji!❤️
MN Avatar autora | 11.10.2018
Skvělá komunikace i rychlost vyřízení objednávky. Krásně zabalené zboží v barevném hedvábném papíru. Oceňuji šetření životního prostředí - papírová lepící páska, V krabici žádný plast. No a softshellové kalhoty jsou moc pěkné a krásně sedí. Doporučuji!
KA Avatar autora | 10.10.2018
Úplně super???? doufám že se budou Mattymu dobře nosit. Softshellky jsou fakt krásné.
Avatar autora | 3.10.2018
Moc šikovná a moc milá paní majitelka. Velmi děkuji, kluci jsou u kalhot nadšení! Určitě to nebyl poslední nákup!
TF Avatar autora | 2.10.2018
Rychle, stručně , jasne :) skvělá práce ! Spokojenost a kvalita ❤️
ID Avatar autora | 2.10.2018
Jsou nádherné, už se těším, až si je spolu s přítelem rozbalíme.
L Avatar autora | 2.10.2018
Uzasne kalhoty. Vyborna komunikace. Rychle dodani.
HD Avatar autora | 26.9.2018
Super kalhoty
L Avatar autora | 14.9.2018
Rychlost, cena, kvalita, vše ok
M Avatar autora | 14.9.2018
Softshellove kalhoty jsou naprosto skvěle :) synovi perfektne sedi, libi se mi rychla a vstricna komunikace ores email, pani mi se vsim poradila a pomohla. Kalhoty vyzdobila i navic :) kapsy jsou tak akorat hluboké. Velice rychlé dodání. Uz se tesim na další objednavku. Vsem doporucuji.
RK Avatar autora | 29.8.2018
Vše bylo super, jako vždy. Bleskurychlé dodání...
LK Avatar autora | 21.8.2018
maximalni spokojenost, skvela komunikace, rychle dodani
KS Avatar autora | 18.8.2018
Krásné oblečení, holčičky moc rády nosí, rychlé dodání, krásné balení, určitě se dvěma nákupy nekončíme :)
LT Avatar autora | 13.8.2018
SUper bomba super!
Avatar autora | 13.8.2018
Maximální spokojenost. Rychlé dodání, okamžité reakce na dotazy.
HB Avatar autora | 10.8.2018
Naprostá spokojenost. Mohu vsem obchod doporucit.
AC Avatar autora | 5.8.2018
Skvělý obchod
VP Avatar autora | 2.8.2018
Maximální spokojenost. Rychlá komunikace a dodání. Určitě doporučuji!

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 55

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.   Více informací zde.